Patrick Desplats kultiverer seks hektar land etter biodynamiske prinsipper i Saint Lambert du Lattay i Anjou ved elven Loire. Kun fire av hektarene er plantet med vinstokker. Resten består av ville vekster som gress, urter, blomster og korn. Samtidig er markene hjem for rundt 4000 bier, som produserer honning av en kvalitet man ellers bare kan drømme om.
Pat er en levende legende og en høyt respektert vinbonde. De fleste som kultiverer vinmarker ser opp til og støtter seg til han når de trenger råd om kultivering av sine vinmarker. Unge aspirerende vinbønder har i en årrekke kommet til Pat for å lære seg å kultivere kun med hest og plog, replante og pode vinstokker, og for få en forståelse for hvor viktig det er med mangfold og dyreliv. Kort sagt: Lære om samspillet mellom menneske og natur.
Alle vinene er kun laget av druer, uten noen form for modifikasjoner eller bruk av tilsetningsstoffer.
Produkt Produsent |
Kategori | Årg. | Land Region |
Utvalg Status |
Volum (l) | VP-nr. EPD-nr. |
VP pris |
---|