Domaine du Possible er hjertebarnet til Loïc Roure. Han holder til i Lansac, i Roussillon i Sør-Frankrike og lager viner under den lokale appelasjonen A.O.C. Côtes du Roussillon. Loïc har litt over ti hektar vinmarker, spredt utover flere kommuner og mange parseller. Selv kaller han dette avsidesliggende området ved foten av Pyréneene for Jajakistan (jaja er lokal slang for vin).
Loïc slo seg ned i Lansac i 2003 og tok over landsbyens vinkooperativ, som ble nedlagt i 1990. Han renoverte den enorme bygningen, slik at den i dag fungerer både som vinkjeller, hjem og atelier. Loïc gikk raskt over til økologisk arbeid i vinmarkene og har vært økosertifisert siden 2007. Han jobber hovedsaklig med lokale druetyper som Carignan, Grenache og Grenache Gris, i tillegg til Syrah og Mourvedre, med vinstokker som er mellom 50 og 105 år gamle. Jordsmonnet varierer fra parsell til parsell, med både leire, kalkstein, granitt, gneis og skifer.
I 2009, etter tre års tørke, begynte Löic også å kjøpe druemateriale fra naboer og leie enkelte vinmarker. Vinene som lages av disse druene går under navnet «En attendant la pluie», dvs. mens vi venter på regnet.
Store deler av arbeidet i vinmarken og vinkjelleren foregår manuelt. Fermenteringen skjer uten tilsatt gjærsopp, hovedsaklig med hele drueklaser. Loïc benytter ingen tilsetninger i vinene utenom svoveldioksid, som tilsettes i minimale mengder ved flasketapping, og kun dersom årgangen krever det.
Loïc vektlegger alltid frukt, mineralitet og friskhet fremfor høyt uttrekk og alkohol i vinene sine. Resultatet er ærlige, elegante og lettdrikkelige viner med tonnevis av karakter, sjarm og lokalt særpreg.