Skip to content

Umetsu Shuzō Umetsu Kimoto 80 1,8 l

Alkohol: 20 % Volum: 1,8 l Utvalg: Kun HoReCa EPD-nr.: 2984995

kr 1099,90

Utsolgt

Forventes på lager: ukjent

Produsent:

Umetsu Shuzo ble grunnlagt i 1865 og drives i dag av femte generasjon som en enmannsbedrift. Utrolig nok har Umetsu Masasuke klart å legge opp jobben i bryggeriet slik at han også har tid til litt familieliv i tillegg. Umetsu Masasuke er også en stor tilhenger av å drikke sake varm, spesielt sin egen. Inntil nylig brukte Masasuke kultivert gjær, men har nå en sterk gjærstamme som lever i bryggeriet slik at all saken han nå lager er spontanfermentert. Les mer

Opprinnelse: Japan, TottoriType: Genshu, Junmai, Kimoto, Muroka, Nama, ShizenshuFermentering: SpontanfermentertPoleringsgrad: 80 % (20 % av riskornet fjernes)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: ØkologiskOm produktet: Kun 20% av riskornet er polert bort i Umetsu Kimoto 80, og får derfor et tydelig råvarepreg. Saken er også spontanfermentert og er hverken pasteurisert, tilsatt vann eller karbonfiltrert. Dette gir en rik, tørr og kompleks sake som har mye umami, jordlighet og lang ettersmak. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm(40-50C), men i tråd med mottoet til Masasuke bør den drikkes varm. Nytes alene eller til et stort utvalg av retter. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.