Kinoshita Shuzō Tamagawa Omachi 0,72 l
kr 510,00
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Produsent: Kinoshita Shuzō
Opprinnelse: Japan, Kyoto, KyotangoType: Ginjo, JunmaiFermentering: SpontanfermentertPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: PasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertOm produktet: Tamagawa Omachi er brygget på den eldgamle ristypen Omachi som gir elegante, urtepregete og nøtteaktige saker med subtil kompleksitet. Den får et knusktørt preg med myk frukt mot eple, grønnsaker og urter. Dette er et lite spesialprodukt som varer så lenge lageret rekker. Saken kan serveres til et stort utvalg av retter, men kommer kanskje mest til sin rett mot plantebaserte retter. Kan serveres kjølig, romtemperert og varm(40-50C). Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr, Uten mat
Kinoshita Shuzō er på alle måter et småskala bryggeri, men med en rik og spennende portefølje størrelsen tatt i betraktning. Grunnlagt i 1842 i landsbyen Kyotango, Tamagawa står for "elve-juveler" og gjenspeiler vannkilden Kawakamidani-elven hvor de henter sitt vann til brygging fra. Bryggeriet er også det første i 2007 til å ansette en utenlandsk bryggemester i Philip Harper, en ex-pat som egentlig flyttet til Japan for å være engelsklærer. Bryggeriet bruker både Yamahai og Kimoto metodene til å brygge sake, noe som krever mye tid og ikke minst manuelt arbeid. Bryggeriet spontangjærer også all sin sake. De er også veldig tydelig på at alle sakene kan drikkes på alle temperaturer og har lang levetid. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.