Skip to content

Fukuchiyo Shuzō Nabeshima Ginjo 1,8 l

Alkohol: 16 % Volum: 1,8 l Utvalg: Kun HoReCa EPD-nr.: 5178892

kr 1206,90

Utsolgt

Forventes på lager: ukjent

Produsent:

Fukuchiyo Shuzō ble grunnlagt i 1924 og fokuserer på å lage unike saker med frisk og klar tone. Naoki Timori lager sake gjæret på lave temperaturer over lang tid, og bruker ikke karbonfiltrering. Nabeshima er et navn de har gitt til sine saker for å hedre den gamle samuraiklanen som hersket i området fram til slutten av 1600-tallet. Les mer

Opprinnelse: Japan, Saga, KashimaType: Ginjo, Junmai, MurokaFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 50 % (halvparten av ytterskallet er polert bort)Pasteurisering: PasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertOm produktet: Nabeshima Ginjo er et perfekt uttrykk for en ginjo-sake (sake med minst 40 % av risskallet polert bort). Samtidig kvalifiserer den til kategorien over, dvs. daiginjo, siden poleringsgraden på risen som brukes er 50 %. I denne saken brukes det Yamada Nishiki ris som blir hentet fra Toyama for å få ypperste kvalitet. Nabeshima Ginjo er også kun pasteurisert ved tapping på flaske, der saken først blir lagret upasteurisert. Dette gjør at man beholder mer av friskheten, men også får en dypere aroma fra upasteurisert lagring. Bør helst serveres kjølig til romtemperert, enten for seg selv eller til enklere retter. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr, Uten mat
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.