Cornelissen Munjebel Rosso
kr 395,00
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Produsent: Frank Cornelissen
Opprinnelse: Italia, Sicilia, Etna, SolicchiataDrue: Nerello MascaleseJordsmonn: Basalt (vulkansk)Vinmark plantet: 1940-1960Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 4 til 5 md. skallmaserasjonModning: I glassfibertankerKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Økologisk. Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Druene kommer fra vinmarkene Chiusa Spagnola, Rampante, Monte Colla, Feudo di Mezzo, Piano Daini og CrasàInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Lam og sau, Storfe, Storvilt, Svin
Frank Cornelissen kultiverer rundt 25 hektar land på vulkanen Etna på Sicilia. Alt i tråd med naturen. Av disse er 19 hektar plantet med vinstokker. Frank mener at det er umulig for et menneske å fullt ut forstå jordens komplekse handlinger og bevegelser, og foretrekker derfor å observere og lære av det naturen foretar seg. For så å bruke dette som grunnlag for hvordan han skal kultivere vinmarkene. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.