Ketevan Berishvili har en mastergrad i PR fra universitetet i Tblisi, Georgia. Etter endte studier bestemte hun seg for å følge familiens vinmakertradisjon. Som 27-åring lagde hun sine første viner under navnet GOGO wines i 2015. Les mer
Opprinnelse: Georgia, Kakheti, Telavi, NapareuliDrue: SaperaviJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1990-2000Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: 9 md. i kvevri (amfora)Klaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: NeiOm produktet: 2 ukers skallmaserasjonInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<10 mg/l)Matmatch: Lam og sau, Storfe, Storvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.