skip to Main Content

Angiolino Maule Garg’n’Go

Årgang: 2017 Alkohol: 11,5 % Volum: 0,75 l VP-nr.: 10381801 Utvalg: BU

kr 220,00

Tilgjengelig i 3 butikker.

Status: Ny årgang! - sept. 2019 Produsent:

Vinhuset La Biancara drives av Angiolino Maule og hans kone Rosamaria og deres to sønner; Francesco og Alessandro. Siden midten av 80-tallet har de kultiverer tolv hektar med vinmarker etter biodynamiske prinsipper i Gambellara øst for Verona, i Italia. I motsetning til i resten av Soave-regionen er jordsmonnet her er vulkansk (basalt). Les mer

Opprinnelse: Italia, Veneto, Soave, GambellaraDrue: GarganegaJordsmonn: Basalt (vulkansk)Vinmark plantet: 1980-1992Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 2 til 3 dager skallmaserasjon før druene presses lettModning: 8-9 md. i store gamle slavonske eikefatKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Økologisk. Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Naturlig annengangsfermentering på flaske. Ikke dégorgertInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<10 mg/l)Matmatch: Aperitiff, Grønnsaker, Skalldyr, Uten mat
Tilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.