Sven Leiner fra Ilbesheim i Sør-Pfalz driver i dag vinhuset Weingut Jürgen Leiner og deres 15 hektar vinmarker. Noe som blant annet omfatter en av Tysklands viktigste vinmarker: Kalmit. Etter fullførte studier på Geisenheim-instituttet og noen års arbeidserfaring fra flere ulike topprodusenter i Tyskland, dro Sven hjem for å ta over familiebedriften. Sven har forstått at det er i vinmarken man lager vin, og han la derfor raskt om driften til økologisk og deretter biodynamisk dyrking. Les mer
Opprinnelse: Tyskland, Pfalz, Südpfalz, IlbesheimDrue: GewürtztraminerJordsmonn: Leirjord og kalkstein (gammel sjøbunn)Vinmark plantet: 1960-1970Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 12 md. skallmaserasjon før sakte og forsiktig pressing over 12 timer.Modning: I én (1 stk) gammel 500 liters eikeligger.Klaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: BiodynamiskOm produktet: Når druene er høstet fottråkkes de umiddelbart i 600 liter store plastkar i vinmarken, før de fraktes tilbake til vinkjelleren og overføres til den gamle eikeliggeren.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<30 mg/l)Matmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Ost, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.