skip to Main Content
Pølser fra Indre Oslo Matforedling på grillen

Sommer, sol, bading og fjellturer med familie og venner. Det er ferietid og det skal grilles, og gjerne ute – i parken, på stranden eller hjemme på terrassen eller i hagen.

Spontant og tilgjengelig

Ofte bestemmer man seg spontant for å grille siden været gjerne setter premissene for å være ute. Da kan det være greit å vite at det er viner tilgjengelige i hyllene på mange Vinmonopol som passer ypperlig til hva det måtte være av grillmat.

Unntak fra regelen

Generelt kan man si at røde viner viner passer til rødt kjøtt, mens hvite og perlende viner passer til skalldyr, fisk og kylling. Men ingen regler uten unntak. Prøv f.eks. COS Cerasuolo di Vittoria til grillet fisk eller Casa Belfi Naturalmentefrizzante til grillet entrecôte!

Casa Belfi Naturalmentefrizzante

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 86 poeng
Dagens Næringsliv: 87 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★

Castell’in Villa Chianti Classico

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 89 poeng
Dagens Næringsliv: 88 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★ ★

COS Cerasuolo di Vittoria Classico

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 88 poeng
Dagens Næringsliv: 89 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★ ★

Meinklang Burgenland Red

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 84 poeng
Dagens Næringsliv: 85 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★ ★

Meinklang Burgenland Red BiB

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 83 poeng
Dagens Næringsliv: 85 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★

Meinklang Grüner Veltliner Heideboden

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 85 poeng
Dagens Næringsliv: 85 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★

Meinklang Grüner Veltliner Heideboden BiB

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 84 poeng
Dagens Næringsliv: 84 poeng